Siapa Kami

Topupprepaid2u.com merupakan dealer yang berdaftar dengan Server A&A Mobile yang diterajui oleh ZM Easy Mobile (KT0230033-M) carian SSM. Server A&A Mobile merupakan server yang terbaru dengan pelan pemasaran yang hebat dan menarik pernah dikeluarkan oleh ZM Easy Mobile. Antara produk yang disediakan oleh syarikat ialah e-reload iaitu menjual topup prepaid secara SMS tanpa kad kepada pelanggan dengan hanya menghantar kod SMS mudah kepada gateway server dan gateway server akan menghantar topup prepaid secara autoreload kepada pelanggan.

Di Utara Semenanjung Malaysia, Topupprepaid2u.com dikendalikan oleh En. Narul Erwan Shah bin Hasan. Matlamat Topupprepaid2u.com dibangunkan adalah untuk membantu menaja agen topup prepaid yang ingin mendaftar dan memperoleh keuntungan yang tinggi dari syarikat selain berkongsi pelan pemasaran yang menarik dan hebat kepada anda yang berminat untuk menjadi usahawan topup prepaid.

Topupprepaid2u.com mengalu-alukan sesiapa sahaja yang berminat untuk menyertai dalam perniagaan ini. Topupprepaid2u.com telah merangka dan menyediakan pelbagai pakej dan pelan pemasaran yang menarik serta yuran pendaftaran yang murah kepada sesiapa sahaja yang ingin menceburi perniagaan topup prepaid.

Jika anda berminat dan ingin mendaftar sebagai agen topup prepaid, anda boleh menghubungi saya melalui sms/call 0195983551. Saya juga boleh dihubungi melalui email kerjaparttime2u50@yahoo.com atau topupprepaid2u@ymail.com


Sekian terima kasih,

Narul Erwan Shah bin Hasan,
Admin,
Topupprepaid2u.com
TopupPrepaid2u.com dimiliki dan diuruskan oleh SERASI DINAMIK (RA0029291-U)
No telefon : 0195983551
Email : [kerjaparttime2u50@yahoo.com], [topupprepaid2u@ymail.com]

Copyright © 2012 TopupPrepaid2u