Testimonial Agen

“Admin yang Supportif dan Terlalu Friendly”

Assalamualaikum,

Saya mengucapkan ribuan terima kasih kerana kepercayaan yang diberikan oleh saudara Narul Erwan (admin topupprepaid2u.com) kepada saya untuk menilai perniagaan topup autoreload ini. Saya akan memberikan beberapa kesimpulan ringkas setelah saya daftar dan meneliti pelan pemasaran topup autoreload ini.

Pertama - Secara jujur saya mengatakan bahawa perniagaan topup autoreload milik topupprepaid2u.com mempunyai pelan pemasaran yang cukup hebat untuk setiap agen yang mendaftar. Saudara Narul telah merangka strategi serampang 4 mata dalam membantu setiap ahli yang mendaftar dalam menjana pendapatan lumayan melalui jualan topup prepaid. Pendapatan saya kini mencecah RM2500 sebulan hasil daripada komisen jualan topup+pendaftaran agen+introduce ahli baru dan komisen melalui jualan topup agen yang didaftarkan di bawah saya.

Kedua – Friendly admin. Saudara Narul Erwan memang seorang yang supportif dan ingin membantu. Ini penting kerana setiap agen memerlukan bimbingan dan tunjuk ajar sekiranya menghadapi sebarang masalah. Beliau juga cukup pemurah terutamanya dalam mempelbagaikan promosi kepada setiap agen topup yang ingin mendaftar. Terkini percuma handset. Registration fee juga terlalu rendah berbanding dengan syarikat-syarikat lain.

Terima Kasih,
Nora,
Gambang, Pahang
“Anda Tidak Akan Menyesal Dengan Perniagaan Ini”

Assalamualaikum wbr,


Sebuah perniagaan yang mudah,lengkap dan hebat yang amat sesuai bagi anda yang mahu buat duit melalui jualan topup prepaid secara autoreload. Nak tunggu apa lagi, hari-hari ada orang topup.. Bila ada orang topup, duit masuklah dekat kita. Cukup mudah.

Wassalam,
Nasir 4343
Cheras


"Satu Panduan Yang Lengkap Perniagaan Topup Easyreload"


Pertama sekali saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada en Narul kerana telah menghasilkan satu panduan/pelan perniagaan yang cukup lengkap berkaitan dengan bisnes topup easyreload.

Saya sebenarnya sebelum ini telah pun join beberapa perniagaan dalam internet seperti mlm dan affiliate. Bisnes topup easyreload ini pun pernah daftar dengan syarikat lain tapi server selalu down. Namun, setelah meneliti dan membaca segala isikandungan dan strategi pemasaran yang disediakan oleh topupprepaid2u.com, saya merasakan perniagaan topup easyreload ini boleh dikatakan sebagai manual lengkap yang perlu dimiliki oleh sesiapa sahaja yang berminat untuk memulakan perniagaan kerana ia terlalu simple dan perlukan modal kecil.

Buat pengguna internet yang berminat untuk menjalankan perniagaan topup easyreload, saya amat menyarankan anda untuk memiliki perniagaan ini kerana saya jamin anda pasti tidak akan menyesal. Jujur saya nyatakan pendapatan sampingan saya kini mencecah RM500 sebulan. Taklah besar sangat nilai tu tapi bagi saya ia cukup berbaloi.

Anil Shahnas,
Kemaman
Assalamualaikum dan Salam Hormat,


Saya dikenalkan dengan perniagaan ini melalui rakan sepejabat. Secara jujur, selepas melayari laman topupprepaid2u.com, hanya satu perkara yang bermain dalam minda saya, saya pasti akan mula melakukan dan mengikuti setiap strategi dan tunjuk ajar yang saudara admin berikan.

Saudara telah benar benar dan jujur memberikan satu pelan pemasaran (marketing) yang jelas bagaimana untuk menjana pendapatan yang lumayan melalui perniagaan topup ini.

Semuanya strategi ditunjukkan dengan jelas, langkah demi langkah dan tahap demi tahap. Saudara seperti berada di sebelah saya dalam memberikan "mentoring" pelaksanaan bisnes topup prepaid ini satu persatu.

Seterusnya, saya hanya perlu mengulangi proses/strategi yang sama sebanyak mana yang saya suka. Dan saya pernah mendengar, kita akan mula menjana wang secara konsisten apabila melakukan perkara yang sama berulang kali. Orang kata seperti "boring":) tapi bagi saya lumayan bro.


Terima kasih Saudara Narul.

Ikhlas,
Farid,
Johor Bahru
"Pelan Pemasaran Yang Hebat dan Berkualiti"

Assalamualaikum Saudara,


Ikhlas saya katakan bisnes topup easyreload yang ditawarkan oleh saudara merupakan satu killer produk lengkap untuk mereka yang ingin menjana pendapatan melalui jualan topup prepaid tetapi tiada arah tuju yang jelas.

Yang menarik perhatian saya ialah pelan pemasaran ditunjukkan kesemuanya adalah sangat jelas dan mampu dilakukan dengan mudah. Saya percaya, jika kesemua langkah yang diberikan oleh saudara berjaya dipraktikkan dengan berterusan, saya pasti sesiapa sahaja akan memperolehi pendapatan di luar jangkaan melalui jualan topup prepaid kerana pasarannya sangat besar dan tiada had.

Harapan saya, semoga Topupprepaid2u akan terus membantu lebih ramai individu terutamanya penganggur memperolehi pendapatan yang lumayan melalui bisnes topup easyreload.

Sekian,
Zainuddin
Kajang, Selangor
"Menunjukkan Strategi Terbaik Dan Tepat"

Assalamualaikum,


Saudara Narul telah menunjukkan satu strategi yang terbaik dan tepat untuk memperolehi pendapatan melalui perniagaan easytopup. Berbanding dengan syarikat pesaing yang terdekat, En. Narul telah menunjukkan beberapa tips dan tricks untuk memaksimakan keuntungan dengan lebih berkesan.

Saya kini telah mempunyai 5 kedai topup prepaid di sekitar Shah Alam dan pendapatan saya kini mencecah RM8000 – RM10000 sebulan. Pendapatan ini agak lumayan kerana lokasi kedai saya terletak di kawasan berkepadatan penduduk yang tinggi.

Akhir kata, syabas dan tahniah buat admin topupprepaid2u.com kerana berjaya menghasilkan strategi pemasaran yang cukup hebat dan saya masih tidak percaya dengan hanya pendaftaran sekali seumur hidup dengan syarikat tuan, saya berjaya mencapai pendapatan ribuan ringgit. Terima kasih admin.

Ikhlas dari saya,
Ishak Abu Bakar
Shah AlamSalam 1 Malaysia,


En Narul Erwan Shah telah menghasilkan satu panduan/blueprint yang begitu unik dan tidak terdapat dalam mana-mana perniagaan top up yang lain. Anda didedahkan langkah demi langkah tentang perkara yang perlu anda lakukan untuk berjaya dalam perniagaan top up ini. Semuanya diterangkan dengan jelas dan padat.

Saya amat yakin, jika anda mempraktikkan segala tunjuk ajar yang diberikan oleh En Narul ini, anda pasti mampu menjana duit yang lumayan menerusi perniagaan top up ini.


Ikhlas,
Faisal
Kangar

Copyright © 2012 TopupPrepaid2u