Perniagaan Topup Prepaid | Bisnes Topup Prepaid | Agen Topup

Perniagaan Topup Prepaid | Bisnes Topup Prepaid | Agen Topup


Perniagaan Topup Prepaid kini menjadi satu perniagaan yang cukup hebat dan semakin mendapat sambutan memberangsangkan di kalangan rakyat Malaysia khususnya golongan pelajar dan usahawan-usahawan kecil. Sehingga September 2013, bilangan ahli yang telah mendaftar sebagai agen topup prepaid dengan TopupPrepaid2u.com telah mencecah 35 000 ahli!

Topup prepaid menjadi satu kepentingan dalam kehidupan rakyat Malaysia dan pengguna topup prepaid berada hampir keseluruhan tempat di mana-mana sahaja. Jika anda menjadikan topup prepaid ini sebagai perniagaan, sudah pasti ia amat menguntungkan anda. Dengan modal pendaftaran yang serendah RM10, anda mampu menjana pendapatan melebihi RM8000 sebulan!!

Jika anda berminat menyertai Perniagaan Topup Prepaid Easyreload, kami menyediakan PLATFORM TERBAIK kepada anda dalam menjana pendapatan lumayan melalui jualan topup. Kami di TopupPrepaid2u.com menawarkan pekhidmatan jual topup secara easyreload dan memberikan anda keuntungan sehingga 5.25%. Sistem kami beroperasi 24 jam dan menawarkan semua produk topup termasuklah Celcom, Maxis, Digi, Italk, Umobile, Tune Talk, XOX dan Hot Ticket. Ramai agen topup kami telah berjaya dalam perniagaan ini.

Sila rujuk pautan “TESTIMONIAL AGEN” bagi membuktikan bahawa Bisnes Topup Prepaid Easyreload mampu MELONJAK STATUS KEWANGAN anda.
Prospek perniagaan Topup Prepaid sangat luas. Kajian statistik Suruhanjaya Komunikasi & Multimedia Malaysia(SKMM) telah menunjukkan lebih dari 31,406 juta SMS telah dihantar dalam tempoh suku pertama tahun 2009. Bagaimana dengan tahun 2013?? Dengan pelbagai promosi dari syarikat telekomunikasi seperti Celcom, Maxis, Digi dan sebagainya, sudah tentu pengguna topup prepaid semakin bertambah dan semestinya kadar penggunaan topup prepaid semakin bertambah. Anda sebagai pengguna prepaid, tidakkah anda terfikir untuk menjadi agen topup?


Sehubungan dengan ini, Topupprepaid2u.com telah dibangunkan bagi membantu para pengguna telefon bimbit seluruh Malaysia menjana keuntungan menerusi telefon bimbit dengan sistem topup easyreload. Inilah trend perniagaan masa kini dengan kos yang rendah, risiko yang kecil dan keuntungan yang berlipat ganda! Rebutlah peluang ini!Agen Topup
CUKUP MUDAH!!
"Cuma 1 HANDPHONE 1 SIM 1 NOMBOR Untuk SEMUA JENIS TOPUP"Produk Topup Prepaid EasyreloadAgen Topup PrepaidKeuntungan & Komisen Setiap Produk Topup Prepaid EasyreloadAgen Topup PrepaidYuran Pendaftaran Seumur Hidup!!

General Manager (GM) = RM110.00 + Layak Cabutan Bonanza 
Manager (MG) = RM99.00 + Layak Cabutan Bonanza 
Assistant Manager (AM) = RM79.00
Master (M) = RM69.00
Dealer (D) = RM59.00
Agen (A) = RM49.00
Retail (R) = RM39.00
First Retail (FR) = RM29.00
Second Retail (SR) = RM19.00
Third Retail (TR) = RM10.00


>>>>> Klik di sini untuk detail setiap pakej <<<<<


***PERCUMA MODAL RM5 UNTUK SEMUA PAKEJ KECUALI PAKEJ TR***
Kelebihan Kami 

Yuran pendaftaran agen topup seumur hidup
Semua rakyat malaysia boleh menyertai bisnes topup tanpa had umur
Komisen jualan yang tinggi
Server yang pantas, canggih dan beroperasi 24 jam
Memperolehi 5 keuntungan serentak
Topup easy reload yang pelbagai
Penjimatan dan keuntungan sehingga 5.25%
Tiada syarat atau prosedur rumit
Percuma modal dan percuma handphone
Dan BANYAK LAGIBagaimana perasaan anda sekarang?
Ingin menyertai kami?
Agen Topup Prepaid
ANDA PERLU BERTINDAK SEGERA UNTUK MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN BERSAMA KAMI..Agen Topup Prepaid

Perniagaan Topup Prepaid | Bisnes Topup Prepaid | Agen Topup


Copyright © 2013 TopupPrepaid2u